AYDIN / SÖKE - 100.Yıl Atatürk Ortaokulu

Erasmus+ Projesi: Digital Storytelling Resmi Logosu Belli Oldu!

Digital Storytelling başlıklı Erasmus+ projesi resmi logosu tüm ortakların oylaması sonucu belli oldu!

13 Ocak Çarşamba günü proje ortaklarıyla yaptığımız toplantı gündeminde proje logosu resmileştirildi. Tüm ortakların katıldığı oylama sonucu İzmir Arkas Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi tarafından tasarlanan logo en yüksek oyu alarak proje resmi logosu olarak seçildi. Oylamada okulumuzu temsil eden 5-B sınıfından Aişe A. iyi bir oy yüzdesine sahip olmasına rağmen ilk sırayı alamadı. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Okulumuzu temsil eden logoyu ve okulumuzda dereceye giren logoları görüntülemek için tıklayınız.

Öğrencilerimizin tasarladığı logoların tamamının sergilendiği sanal sergiyi görüntülemek için tıklayınız.

Proje Resmi Logosu:

18-01-2021