AYDIN / SÖKE - 100.Yıl Atatürk Ortaokulu

Avrupa Projeleri

Avrupa Projelerimiz ile ilgili tüm paylaşımlar

Eyl

Digital Storytelling başlıklı Erasmus+ projemiz kapsamında İzmir Kitap Fuarı'na gezi düzenledik.

Eyl

23-29 Ekim 2022 tarihleri arasında Digital Storytelling başlıklı Erasmus+ projemizin ilk toplantısı Portekiz'in São João da Madeira şehrinde okulumuzdan da dört öğretmenimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Digital Storytelling - Dijital Hikaye Anlatımı projemiz kapsamında özel eğitim alt sınıfı öğrencilerimiz ile etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Türkçe ve İngilizce olarak mobil uygulamaları kullanarak videolar hazırladık.

Nis

6/C sınıfı öğrencileri proje çalışmalarına çevrimiçi olarak katılıyor.

Ock

Öğrencilerimiz Scratch uygulamasını kullanarak İdil Biret ile sanal bir röportaj hazırladılar.

Nis

7/A sınıfından öğrencilerimiz Scratch uygulamasını kullanarak Aziz Sancar ile sanal bir röportaj hazırladılar.