AYDIN / SÖKE - 100.Yıl Atatürk Ortaokulu

100.Yıl Atatürk Ortaokulu

Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi No 86 09200 Söke/AYDIN
Vizyon
“Cumhuriyetimizin ve Milletimizin geleceğinin, temel taşı olan çocuklarımızı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, ruh, beden, zihin yönünden dengeli ve sağlıklı gelişmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak nitelikte yetiştirmektir.”
Misyon
“Sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, herkesin daha iyiye ulaşmak ve başarılı bir birey olma düşüncesi ile çaba gösterdiği bir öğrenme ortamında, aklın ve bilimin ışığında eğitim-öğretim faaliyetleri yapan, çağın bilgi teknolojisine sahip, alanında lider olmak isteyen, “100. YIL ATATÜRK ORTAOKULU´YUZ.”
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 yılı TEOG sınavlarında bölge birinciliğine ulaşmış, tam puanla Türkiye birincisi çıkarmış; 2017-2018 yılı Nitelikli okul sınavlarında da 2 Fen Lisesi 14 tane de nitelikli okullara öğrenci yerleştirmiş, 2018-2019 eğitim öğretim yılında en başarılı okullar sıralamasında ilk üçe girmeyi başarmış ve başarılarına yenilerini eklemiştir.
08.30 - 15.15
Şehiriçi minibüs
Sadece Özel Eğitim öğrencilerine yönelik servis hizmeti vardır.
Yerleşim Yeri
Çeltikçi Mahallesi Bayındır Cad. No: 84 Söke/AYDIN adresinde olan okulumuz, Söke Sanayi Sitesi´nin kuzeyinde, Yavuz Selim Anadolu Lisesi ve Söke İmam Hatip Ortaokulu ile 100. Yıl Atatürk İlkokulu okullarına yakındır.
İlçe Merkezindedir.